Tofee Cheese Cake **New**


Tofee Cheese Cake yang enak dan mengiurkan..
terdapat kacang Badam disaluti Cheese serta lapisan atasnya ditaburi Kacang walnut bersama tofee yang enak..
uuummmmppphh...


Red Velvet Versi L.E 2


layan gambar red velvet limited edition versi 2...
order dari kak R jugak...



amacam ok ke? versi Limited Edition..
berminat???

Order dari kak R...


Selamat malam semua...
layan gambar Red Velvet cake versi limited edition....
order dari pelanggan setia Murni Delights...
kak R...thanks tau...:)



berminat???

Order dari officemate...


Tiada kata yang perlu ucapkan lagi..
layan gambar Brownies Cheese yang telah di tempah oleh pelanggan setia Murni Delights...thanks bro...



Sesiapa berminat Boleh Hubungi saya atau ke FB Murni Delights...

Angry Birds 4 Rifhan...


assalamualaikum.....
Rindu nak upadte blog...
lame benar sudah tak update blog, kat pejabat ni line  kadang-kadang ok, kadang KO...
kadang-kadang tuan blog yang K.O..he..he..
ok tak nak tulis panjang-panjang layan gambar yang comel nie utk tatapan pelanggan setia Murni Delights....

Details utk kek nie...
berat kek lebih kurang 3Kg..
Jenis Kek Brownies Cheese
yang warna hijau tu... Butter Cream..
Angry Bird Fondant
lain-lain hanya perhiasan...



Happy Birthday Rifhan,
semoga menjadi anak yang soleh & berjaya dunia dan akhirat...
Tahniah jugak pada rifhan tak lame lagi dah jadi abg...



amacam ok tak kek nie...layan...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala