Soory...

 
Maaf tempahan telah penuh dari 27 Mac sehingga 1 April..untuk tempahan tarikh selain itu masih dibuka..tq ;)

Red Velvet Cuppies


Red Velvet Cuppies...
tempahan dari kak fazliana dari nilai..
jauh kak faz tempah pada saya kat putrajaya..kami jumpe di Petronas Salak Tinggi,
red velvet cuppies with pink lobe..
amacam tergoda tak??? he..he..

seperti entri sebelum nie., mgalami masalah upload gambar..hanya sekeping yang akan berjaya jadi layan gambar yang telah edit sedikit ...

Red Velvet Cup Cakes- Ann



assalamaulaikum...
hai semua nie red velvet cuppies tempahan dari ann syifa member dalam Ratuhati....
kami jumpe di Ikea , Damansara..he..he dapat gak tengok Fawwaz..tapi excitednyer pasal lupe ambil gambar baby Fawwaz yang sedang nyenyak tidur...
ann pertama kali makan kek nie..teringin nak rasa katanya..he..he 
komen beliau alhamdulilah sedap...ok.. 

actually rasa pelik sejak akhir-akhir nie,  nak upload beberapa gambar lagi tapi  blog nie makin lame makin susah nak upload gambar..dalam 3 kping gambar yang akan diupload 1 keping je yang berjaya macam gambar di atas nie.. nape ntah..
 jadi layan je la gmbar yang sekerat nie..

jadi soory tak dapat nak cuci mata bnyak-banyak keping gmbar lagi..:)



Cheese tart Untuk Tempahan...


hai semua...
cheese tart untuk tempahan pelbagai perasa...
ada yang berminat boleh hubungi saya..atau pm di blog saya...jom layan gambar sambil cuci mata

coklat


kiwi

lemon

strawberry

bluberry

amacam...terliur tak...he..he..:)

Update Tempahan - kak Darlizhan PJC


assalamualaikum....
tempahan dari kak darlizhan untuk hari lahir beliau...
request nak ada lapisan coklat di tengah...
ditaburi coklat chip..
untuk anak-anak beliau yang mengemari kek coklat moist simple...


komen dari beliau..
sedap..anak2 akak suke..tinggal separuh dah..:)


Bunga-bunga cinta atas baldu merah..


Tarraaaaaaaaaaaaa.........
amacam cntik tak deco kali nie..he..he
mood cintan cintun menghasilkan kek yang penuh dgn cinta2..

Red Velvet Tempahan Dari Kak zuriani untuk Suami Beliau...
Thanks kak..

Cup Cakes **wink**


Layan Gambar..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala