Kek coklat moist

500g Kek Coklat Moist 


siap sedia untuk di hantar kepada pelanggan murni delights..


kek coklat moist 1 kg 

Brownies Cheese + Mashmallow

Assalamualaikum..hai semua..
selamat hari raya aidiladha, 
update tempahan dari hanan jpm
brownies cheese untuk anak beliau...

Happy Birthday Eskandar,
semoga jadi anak yg soleh..:)


  

kek brownies cheese + mashmallow..
yummie 



Red Velvet Cuppies & Choc Moist Cake


assalamualaikum..
alhamdullilah,masih berkesempatan meng"update" tempahan dari Dr Chan, UKM. Permintaan red velvet kurang manis dan choc moist untuk kak fiza selaku anak murid Dr chan..:) 
 

kek coklat moist 1.5kg
 tahniah buat kak fiza..
selamat berkonvo :)

kek coklat moist - kak jamilah

Assalamualaikum...
tempahan dari kak jamilah,

Kek coklat Moist..
1 kg + Edible Image

berminat untuk tempahan inbox Fb saya : Murni Delights


cantikkan???


Red Velvet cc dari Iefa


assalamualaikum...
sihat sume..alhamdulilah
ok nie update tempahan Red Velvet Cuppies dari iefa untuk 
Hari Lahir suami beliau..
tq iefa


Brownies Cheese - Hanan Jpm

Selamat Malam semua...
update tempahan lagi..
alhamdulilah sejak hubby belikan gadget baru nie nampak mudah nak update blog...
gambar terus je boleh upload dlm blog..mudahkan canggih plak tu...
alhamdulilah...

ok bnyak plak ceritanyer, ok nie kek brownies cheese tempahan dari hanan jpm..
untuk abg beliau..tq hanan..



Komen Hanan :
 Dan sedappp as usual...emm mabeles!

kek coklat moist 2 kg - kak zizah


Assalamualaikum...
kek coklat moist 2 kg tempahan dari kak azizah bhg kew opisku..
tq kak order ngan Murni Delights



komen kak zizah :
ok sgt2, dap2.. siap diorg tnya order ngan sape? 


Hantaran Kek Lapis...

assalamualaikum...
Sebenarnya gambar nie dah lama.. 
cari-cari balik terjumpa dalam memory card hp.. 
tidak berapa pasti hantaran kawin ke bertunang...
ditaja oleh tau....

\

Kek Lapis Asam Manis  & Kek Lapis Rempah

KEK COKLAT MOIST 2 KG - KAK ROHANI

Assalamualaikum...
alhamdulilah dapat lagi bersiaran di blog ini, seperti biasa update tempahan dari kak rohani untuk anak beliau..terima kasih kak...
layan gambar cntik tak??


terperinci utk kek nie..
berat 2 kg
saiz 10 inci
ada edible image 
huruf fondant..

berminat ??? boleh pm saya di facebook untuk tnya harga..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala