Italian Cream Cheese- aiyah


Italian Cream Cheese 1 kg
feedback dari aiyah

 



Italian Rainbow cake - Erin

assalamualaikum...
hai selamat petang semua, baru kesempatan update order 9 jun 2013, 
deco simple..
tq erin..


 alhadmulilahhh
feedback dari erin..



Kek COklat Moist - Miftahul


kek coklat moist 1.5kg + Edible Image 
Tq Miftahul Basyirah...



Feedback dari Miftahul : 


Carrot Cake versi kecik - Open Order


 Assalamualaikum...
kepada sesiapa yang teringin nak makan carrot cake versi kecik mcm dlm gambar
  harga nie rm 15/pax tiada minima utk beli, cume last order ahad jam 9 pagi..
nak order macam mane ye? 
0196527564, watapps, viber, msej, pm fb pun bolehh

 

Italian Rainbow cake versi Kalkulatorr


alhamdulilahhh,
 kek italian rainbow cake seberat 3 kg, 
tempahan dari pelanggan maaf lupe dh name beliau, untuk suaminya seorang akauntan agaknyer, request nak pic kalkulator dan resit2 sekali..

   
versi terbalik.... 

Kek coklat moist 3 kg... buku

kek coklat moist 3 kg tempahan dari shireen, 
alhamdulilah, akhirnya berjaya gak mendeco kek nie, mula2nya sangant2la takut, asyik risau je rasa...lepas settel mendeco nampak alhamdulilah...
 
 cantik tak??

Kek coklat moist no 1 - yanie

Tempahan oleh yanie,
 kek coklat moist no 1, 
sebenarnya nie 1st time saya buat kek berbentuk nombor.. 
tidak susah cume agak menakutkan dari segi pembakaran kek (takut kek melekat plak kat tepi-tepi loyang), saiz yg agak panjang dan sedikit kurus menyebabkan kek nie agak tebal...
ape pun alhamdulilah berjaya buat seperti tema garden...
harap beliau sukakanya..
 

Red velvett....

Red Velvet Pandangan Dari cc
 
pandangan dari atas
 

ok tak???  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala