Red Velvet - Kak Honey Madu

Red Velvet tempahan dari kawan kak honey Madu...
50pcs tq kak 


Sesiapa pelanggan yang berminat untuk tempahan REd Velvet Cup Cake boleh PM facebook Murni Delights lokasi kami disekitar putrajaya dan kawasan yang berhampiran..

Brownies Cheese - kak jue..

Selamat Ulangtahun Perkahwinan Kak Jue dan suami 
semoga bahagia disamping anak2 tersayang...

Brownies Cheese
berminat pm saya lokasi sekitar putrajaya dan tempat yang berhampiran

carrot cake

Carrot cake untuk tempahan sesiapa berminat boleh pm saya di Facebook


Harga untuk satu bekas mcm nie rm 15, min order 2 pax..

kek coklat moist - kak mashitah

 kek coklat moist + edible Image 


berminat boleh pm saya di facebook


cupcake tempahan dari fiza putrajaya

detail cup cake :
  • cup cake choc moist
  • saiz S
  • buttercream    

cuci mata..yummie 
cup cakes nie untuk tadika anak beliau..
komen beliau tq sedap sgt..
alhamdulilah

Italian Rainbow Cake - kak ila

  assalamualaikum...
ari update order lagi tapi kali nie kek Italian Rainbow Cakee...
kek nie berwarna warni gitu..he..he
order dari kak ila untuk tadika anak beliau...

layan gambar nie ..yummie 

kek yang di layer dengan cream cheese dan frosting italian cream cheese yummie..

Brownies Cheese - Tiny

 assalamualaikum...
ari nie murni update tempahan lagi..kali nie tempahan dari tiny putrajaya untuk kawan beliau..

 layan gambar yang biasa2 je nie..he..he

komen beliau : 
sedap sgt kek nie..
alhamdulilah seronok bila pelanggan puas hati..tq tiny order ngan akak

kek coklat moist 1.5 kg - kak roziah

"Update" tempahan lagi...banyak sangat yang tersimpan sebelum bercuti mmg busy ler sgt2..
setelah balik bercuti demam dengan bermacam2 dugaan 
ari nie rasa sihat skit..merajinkan dri mengemas kini sume tempahan...
actually tempahan ni pada 7 Nov 2012 dari kak Roziah untuk suami beliau, kek hari lahir...
actually nie pelanggan baru kami jumpe di alamanda, putrajaya..
 


layan simple deco  :) 

cup cake coklat order dari kak honey madu



layan gambar cup cake coklat
 yummie..

Carrot Cake + Sp0ngecake cream cheese

assalamualaikum...
selamat pagi semua...ari nie update lagi order dari kak zura
gambar cake yg ada carrot nie adalah carrot cake + cream cheese


yg nie juga carrot cake ngan cream cheese...



yg nie pula kek sponge ngan cream cheese...
yummie  
tq kak zura :) 


kek coklat moist utk Cikgu


Alhamdulilah, tempahan kek coklat moist 1 kg untuk diberi guru sempena akhir tahun sekolah :) 


Carrot Cake + Brownies Cheese - kak zue


Carrot cake versi kecil..

Brownies cheese versi kecil 

  
masa untuk diterbangkan...tq kak zue, 
komen beliau :
salam murni, kek2 awesome sgt2! husband akak pun suka dgn carrot cake.nti lain kali akak order lg. tq :)

berminat boleh hubungi saya 019-6527564 
(Lokasi Putrajaya)



"Open Order" RVCC tanpa LIMIT..

Assalamualaikum..hai semua tq, sudi lawat blog Murni Delights, actually nie Red Velvet cuppies, last week ada open order untuk semua pelanggan tanpa LIMIT ok.. berapa nak tempah suka hati...
 alhamdulilah sebanyak 100pcs cup cake yg telah saya buat..
seronok dpat sambutan dari pelanggan sekali..terharu.. tak lupe jugak dapat komen dari pelanggan puas hati dengan rasa Red Velvet nie..Alhamdulialh..seronok saya dengar..
Saya Jual Anda Puas Hati.


 sesi masuk dalam kotak untuk edaran kepada semua pelanggan Murni Delights

 
cuci mata tengok Red Velvet masih belum di hias..:)

Kek coklat moist

500g Kek Coklat Moist 


siap sedia untuk di hantar kepada pelanggan murni delights..


kek coklat moist 1 kg 

Brownies Cheese + Mashmallow

Assalamualaikum..hai semua..
selamat hari raya aidiladha, 
update tempahan dari hanan jpm
brownies cheese untuk anak beliau...

Happy Birthday Eskandar,
semoga jadi anak yg soleh..:)


  

kek brownies cheese + mashmallow..
yummie 



Red Velvet Cuppies & Choc Moist Cake


assalamualaikum..
alhamdullilah,masih berkesempatan meng"update" tempahan dari Dr Chan, UKM. Permintaan red velvet kurang manis dan choc moist untuk kak fiza selaku anak murid Dr chan..:) 
 

kek coklat moist 1.5kg
 tahniah buat kak fiza..
selamat berkonvo :)

kek coklat moist - kak jamilah

Assalamualaikum...
tempahan dari kak jamilah,

Kek coklat Moist..
1 kg + Edible Image

berminat untuk tempahan inbox Fb saya : Murni Delights


cantikkan???


Red Velvet cc dari Iefa


assalamualaikum...
sihat sume..alhamdulilah
ok nie update tempahan Red Velvet Cuppies dari iefa untuk 
Hari Lahir suami beliau..
tq iefa


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Post

Follower

 

Copyright© Ezahulala