Update Tempahan - kak Darlizhan PJC


assalamualaikum....
tempahan dari kak darlizhan untuk hari lahir beliau...
request nak ada lapisan coklat di tengah...
ditaburi coklat chip..
untuk anak-anak beliau yang mengemari kek coklat moist simple...


komen dari beliau..
sedap..anak2 akak suke..tinggal separuh dah..:)


8 comments:

ashra said...

feveret sy ni.hehe.lame tak makan.. ;)

Murni Delights said...

he..he kak as moist mmg sdapkan..nie kek pebret sgt2..

aquagugurl said...

Murni,kalau yg ni plak sekali ngan delivery baper?

Murni Delights said...

aquagugurl bleh saya tahu awak duduk area mane??

aquagugurl said...

Murni,saya duk kat area Semenyih

Murni Delights said...

kalau delivery sabtu ahad je..tapi minggu ni saya full..ada kelas ngan nak siapkan tempahan

aquagugurl said...

oo..x pe la kalau gitu..sja je tnya coz saya tgk kat calendar murni pun,mmg packed..tq for reply ;)

Murni Delights said...

soory insya Allah 4 the next time ada rzki nnti dptla rasa menu murni delights..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala