Order Dari Kak Ezza & deco2..

hai selamat malam sume...
dah lame tak update..
almaklumler cuti2 nie ada saje je plan nyer..sne ke sini..he..he..
nie ku update last week nyer 
pic yang 1st nie utk bawa makan2 umah nenek hubby..
makan ramai2...saje je deco2 pas tgok design nie dlm blog atun gatal2 he..he..
Bwa utk Makan2 Umah Nenek Hubby...
kalau cam nie ku caj lebih kurg Rm45..Berat 1.5kg+++



yang bawah nie pulak order dari kak ezza..
harga kalau cam nie ku caj RM45 berat sme cam atas 1.5Kg+++..


Order Dari Kak Ezza Sktpp Puchong..
mula2 takut gak nak buat deco2 nie..sbb tak pndai sangat...
alhamdullilah akhirnyer jadi juga...


4 comments:

nuyue said...

woouu cantik
kretif laa vill ni

kalau kasi akak buat..entah apa2 jadi..tiba2 jer buat org xder selera bila tgk akak punya deco..heheh

Murni Delights said...

erm..la nie dpt idea dok tgok gmbar dlm fb atun ari tue..hubby belikan strawberry tak mkn jadi saje2 je hias..he..he

nie pun mengigil2 deco..

isy buat je pe2 nnti org kata cantik..

IDAZS said...

wow! cantik dan menyelerakanlah vill :)

Murni Delights said...

he..he.thanks kak ida...saje je try tgok2 kat blog lain2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala