re' Order dari Kak lin- Puchong

hai sume...
entrii ari ini update tempahan yang lepas2 tak sempat pulak nak upload gmbar nak edit gmbar lagi nak create ape yang perlu ditulis nie...he..he.. nie order kakak ipar ku dari puchong...thanks beliau slalu order dari ku..katanya sedap..alhamdullilah... nie kek coklat kukus utk anak-anak buahku..kak cik yang blja skrg nie di ipoh dan cheese tart pulak utk aressya...


jadi ape lagi layan gambar yang telah ku upload dan edit skit2 bia nmpak agak  menarik, al maklum ler kamera biasa2 je..he..he.
Kek Coklat Kukus
Blueberry Cheese Tart


layan nyum..nyum...nyumm

2 comments:

whitecappuccino said...

terliur la tengok blieberry cheese tart ni huhu..kalo dekat dah gi beli..

Murni Delights said...

he..he.. thanks whitecappuccino..
nie versi shell dia ranggup..biasa saya ikut permintaa juga ada yang suke shell lembut ada yang suke ranggup..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala