Tempahan Hari Raya

Pertanyaan lanjut

Kek Lapis Asam Manis
RM 22
Saiz 8" x 2.5"

Kek Lapis Coklat
RM 22
Saiz 8" x 2.5"

Tat Nenas
Inti Nenas Homemade
RM 22 - lebih kurang 50pcs


Kek Lapis Rempah
RM 22
Saiz 8" x 2.5"


Tempahan Kuih & Kek Hari Raya
Murni Delights akan bermula esok
dan tempahan terakhir pada 15 Ogos 2011
   

27 comments:

ashra said...

wah..da stat da kuih raya da ni.hehe
kalu saya malas buat kuih thn ni..ada chance gak beli nanti ni..

insyaallah...
at least da tau da,mbr yang jual kek lapis..saya feveret kek lapis ni..

Murni Delights said...

erm..hik..hik.kek lapis nie buatan sendri..ibu vill yang buat..klu berminat g tau la..

Sekamar Rindu said...

salam..

moga berjaya dlm bisnes..

Murni Delights said...

wsalam..thanks sekamar rindu..dengan doamu itu..

kakchik@ella said...

Sitieira .. KC duk sg buloh, keja kat KL. Camna eh nak try sample kueh?

Murni Delights said...

kl kat mane? erm.. nak pos rasa tak berbaloi plak..saya duduk di putrajaya...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

sedap! >.<


Alhamdulillah... atas sokongan rakan blogger, cintabungablogspot is BACK to normal! Jom skodeng gambar untuk lepaskan rindu, heheheh :)

Murni Delights said...

thanks cintabunga...

ratusiput said...

mesti tak menang tangan skang ni kan... :)

Murni Delights said...

erm..hai ratu siput..ini ibu saya yang buat saya just promosikan je..he..he

Nizam Ijam said...

nak! pos ke rumah k.hehe

Murni Delights said...

pos ke rumah area mane?

hayatunfadzila said...

pos kat umah akak je la..he3

Murni Delights said...

pos?? kat umah akak saya hantar je he..he

Amy Syaquena said...

salam kenal tuan belog ,selamat berpuasa dan selamat berbuka, saya singgah sambil follow.jemput ke belog saya ye..

happy blogging..

Murni Delights said...

thanks amy syaquena...salam perkenalan..

Farah Shamsudin said...

wahh.. sedapnya kak.. akak duk putrajaya yee.. jauh juge..

Murni Delights said...

farah duduk kat mane?

Eyriqazz said...

Nyam3..nampak sedap...

Abe Goreng said...

Dah lame xmkn kuih raye. Setahun sekali je dpt rase.:D

UPDATE:Cara Pantas Dapatkan BUFFERED EARNING

Murni Delights said...

eriqazz: rasa dlu baru tahu..he..he
abe goreng: kuih raya setahun skali je sebab raya sthun skali..hik..hik

Zul Fattah said...

nak tanya tat blueberry berapa sekotak?

Murni Delights said...

hai zul, saya tak jual bluberry tat, hnya tat nenas je yang saya jual..tetapi kalau bluberry cheese tart saya jual harga rm 1/pcs dan satu kotak ada 30 pcs rm 30..

daydreamer said...

rajin tul Sitieira...semua nya nampak yummy..good luck in ur biz dear...
:)

Murni Delights said...

thanks...day dreamer

Lady of Leisure said...

kemas betul kek lapis ni.. warna pun menyerlah, meriah raya hehe

Murni Delights said...

thanks kak lady...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala