Ayam Penyet Ria, Cyberjaya



assalamualaikum...
selamat pagi hai semua, sudah lame saya tak berupdate blog lebih-lebih lagi mengenai tempahan dan menu berbuka..antara sebab tak dapat update..
  • 1st sekali bulan-bulan pose nie memangla tak cukup jam, tak cukup masa..rasa macam nak tambah lagi 25jam sehari erk boleh ke..he..he
  • 2nd kamera nie sekarang asyik-asyik buat hal je tak kamera buat hal kabel buat hal.. ada saje halangannyer.. agaknyer kamera merajuk kot..
  • 3rd keje kat opis nie macam biasalah bulan puasa dah separuh bulan kerja pun makin berlambak-lambakla cover Hari Raya punya cuti..he..he
macam-macamkan..bulan pose sabar je la jadi nie gambar yang sempat ambil dari kamera semalam..jadi edit mane yang patut..nak edit pun kat opis nie leceh gak..kadang-kadang OK kadang-kadang KO..layan je la..ape aku membebel nie..he..he ok actually nie tempat yang kami pada 31 Julai baru nie..mase tu demam jadi tekak tak tentu rasa teringin sangat nak makan ayam penyet jadi paling dekat ayam penyet ria di cyberjaya, biasa kami akan ke puchong @ Klang untuk makan ayam penyet Ap..1st time kami try ayam penyet ria nie rasa biasa je tetapi sedap lagi ayam penyet Ap..may be ikut selera masing-masing la erk..


Nie la ayam penyet Ap



 layan gambar Ayam Penyet dan  Gado-Gado
jangan tergeliur pulak..


Ayam Penyet Ria
Cottage Walk, Persiaran APEC, Cyber 6,
63000 Cyberjaya
Cyberjaya.

2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ayam penyet mmg terbaeeeekk wokkk!! :)

Murni Delights said...

erm..he..he tapi kdg2 ikut restoran gak pernah makan kat kajang ayam penyet api tapi rasa dia kureng tak macam kat puchong..hik..hik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala