Cite Pasal Macaroon

Macaroon...
selamat tengah hari...
smlm ada seorg pelanggan name dia kak R tanya pasal macaroon katanya nmpak macam best...
tapi ku sndri pun tak pernah rasa.. tgok gmbar mmg cute dan sedap je.. he..he.
smlm mase ke kedai kek tetibe ada pamplet utk blja buat macaroon..he..he.. jadi ku pun dengan gatal tangan nyer trus je mendaftarkan diri..he..he.. insya allah lepas pergi kelas nnti akan ku upload kan gmbarnyer... resepi macaroon dah ada kat tanganku tapi gatal juga nak pergi kelas..ape slahnyer kan utk tmbah pengetahuan..he..he..jadi nie ku ada upload gmbar dari en google bagi yang tak tahu macaroon nie la dia sweetkan cntik..cute je.agak2 nyer sdap tak..

ada org komen dianyer manis dan tak sdap..tapi tunggu dh rasa baru tahu...



nie la yang ku jumpe dari en google...

agak2 nyer macaroon sedap ke tak erk??

kata org dia bnyak jenis...
nmpak macam aiskrim pun ada kan..nyum..nyum..telan air liur..he..he..layan..

5 comments:

Hanieqha said...

huihh.. cam sodap jee...
huhu

tak kena kt batang hidung sendiri boleh la cakap!!
Perbezaan aku dulu dan sekarang!!

nuyue said...

nampak cam menarik
bila vill dah pandai buat
jangan lupa jemput nuyue rasa yer..heheh

Murni Delights said...

hanieqa: sodap la agaknyo..he.he.. belum raso lagi...
kak nuyue: he..he.. insya allah vill ada rspi tpi tahula ok ke tak.. nak tunggu kelas dlu bru buat..he..he takut tak jdi..

cutegurlzz93 said...

hya kak...
my mum pernah buat macroon ni...rasa dia manis tahap gula-gula...
kalau makan time panas, rasa dia luar rangup dalam chewey...
boleh tgk kat blog my mum http://rossalle.blogspot.com

Murni Delights said...

erm..thanks cutegurlzzz...
he..he.. nnti akak tgok salam perkenalan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Post

Follower

 

Copyright© Ezahulala