Muar...

hai sume...
smlm ku ke muar ada lawatan kilang untuk projek baru ku...
dh jalan2 skli la dgan cari makan..he..he..

kami bertolak dari pejabat seawal 8.45pg..kemudian berhenti ke R & R seremban utk sarapan dan smpai di muar iaitu Tempat Makan Asam Pedas Parit Jawa...simpang masuk ke tempat asam pedas tue... layan...



nyum..nyum..smpai2 je kami bergambar di tepi bot-bot yang bawa ikan fresh

sempat lg ku berposing..he..he..he

nie ler kdainyer kedai asam pedas mak pon..nyum..nyumm..mmg sedap..


nie satu gmbar yang sempat ku ambil...yang lain hbis dh kene ngap..ngap...ngap...
he..he..he
selepas kami makan kami dibawa ke kilang Muar Cathay Industries
niela sebahagian dr rakan sepejabat kami, bos2ku, kontraktor dan bos kilang nie yang cina en sim & melayu  en din huj skali kanan..

kami dibawa melawat kilang utk pembuatan guardraill..mmg syiok...
bnyak benda belajar...

lebih kurang pukul 2 lebih kami bertolak pulang..ke masjid kat pekan muar yang besar...
agak sesak juga keadaan dipekan muar..ehh bandar muar..
kami singgah ke kdai Mee bandung muar





nie ler kdai mee bandung muar yang femes tue..he..he..




nie ler mee bandung yang sedap tue...

he..he..he..layannnnnnnn

4 comments:

al_hakim said...

mee bandung muar mmg best!..huu

Murni Delights said...

nyum..nyum..mmg sdap..thanks al hakim..

~dYaHaHa~ said...

laaa..!!! dtg muar x cakap?? kampung den tuh! haha..mcm la den ado kat muar time tuh kan? hik2...bezz x muar? food heaven tuh!

Murni Delights said...

hai dyahaha...he..he.. g muar nie pun factory visit..tgok kilang guardrail..tu yang dia bwa skali jln2 ngan tempat mkn yang best..he..he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Post

Follower

 

Copyright© Ezahulala