Segmen : GEGAR BLOGGER BARU

Hai sume...ari nie ari pertama naik kerja selepas bercuti selama 2 minggu he..he..syiok gak..tpi bila time nak masuk petang je mood dah bertukar M....

Sambil-sambil blogwalking tetibe ternampak kat blog abg ben nie ada segmen gegar blog baru seperti ku ini... follower pun tak ramai mane baru belajar2...jadi dengan pantas tangan ku pun menaip dan C&P ape yang patut..he..he..he..nie kata-kata abg ben dlm segmen Gegar Blogger baru..

"Aku nak mulakan dengan blogger yang punya pendapatan FOLLOWER kurang dari 500 !! Diulangi , 500 kebawah .. 99 , 98 dan seterusnya .. okeh ? "...

he..he..thanks abg ben jadi layan kita jawab sume soalan abg ben...

klu nak join klik Segmen Gegar Blogger Baru




1.Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ... Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) ..
-gambar di atas telah ku pilih...

2.tajuk : GEGAR BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini ..
- telah ku link kan he..he..dan name Blog Murni Delights


3.Kemudian , bagitau kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ?
- gambar ini telah dipilh kerana gambar ini santai dan ape erk nak komen he..he.. tapi yang paling suke tgok pic nie w/pun kemana abg ben pergi lap top sentiasa bersama...he..he..

4.Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger ..
- jadi blogger dah lame mase zaman-zaman belajar tak pandai nak edit-edit blog...sekarang blog saya lebih kepada promosi Murni Delights tapi bila dh ramai follower dan kawan2 blog jadi seronok dan blog pun jadi campur..he..he.. secara ringkas berblog ini ramai kawan tambah pengetahuan..


5.Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..
- erm..sape erk..saya suke je masuk mane2 blog tapi lebih kepada menu masakan ke resepi2..seperti Citarasawan, Dapur Tanpa Sempadan, Hana, Hanilieza, Kak Risa, Ratuhati, melu Jelita dan bnyak lagi..


he..he...he..

setelah jawab sume soalam yang dikemukakan akhirnya siap he..he..he..
thanks kepada abg ben sudi membantu kami bloggers baru...


12 comments:

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

NiSha said...

Nisha Singah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com/

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy said...

Salam kenal, dari blog encik ben

Murni Delights said...

thanks...solo molo, nisha, fasha, lenloy...
i follow you

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

Murni Delights said...

thanks sis nad.. i follow u... he..he..

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Murni Delights said...

thanks lulu caldina... he..he..insya Allah

sha said...

singgah sini.. nice blog.

pandainya masak.. belajar mana?

Murni Delights said...

thanks sha...
erm nak kata blja bnyak gak lak tempat2..saje2 je.ibu saya mmg jual kuih..he.he
tapi ada yang ambil dari internet je try n error..

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap kita dapat jadi kawan ye...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Post

Follower

 

Copyright© Ezahulala