DECO DECO BENG BENG BOONG !

klik punyer klik malam ini tetibe singgah di blog en. ben nie..he..he.. ada segmen baru lagi...jadi ape lagi dengan berbesar hati kita join sni....






layan..he..he..

jika ada yang berminta klik2 pada entri he..he.. jom sebelum malam melabuhkan sayapnyer..he..he..malam ada sayap ke..

11 comments:

fahmie firas said...

Saya pon join segmen abg BEN ASHAARI
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Murni Delights said...

thanks fahmie...
salam perkenalan too...
he..he.

mas saari said...

singgah dari segmen deco-deco beng beng booongg!

blog dah cun, tapi komen ni kalau buat popup window lagi ok dan buang word verification ni..

Murni Delights said...

erm..cam ne erk...
saya bru je klu sudi ajar saya..

IDAZS said...

jom gegar-gegar. Betul tu, buang word verification nie. sbb kak dia selalu fail bila nak koemn blog vill nie :)

pergi kat design n godek2 setting ke format tu :)

Murni Delights said...

ooo jap vill edit pas tu nak cek cam ne erk..

Murni Delights said...

akhirnyer vill dh buang ok tak kak..

IDAZS said...

pon..pon..pon.. try test yea..

IDAZS said...

whiitt..whittt. ok, br senang :)

Murni Delights said...

kak ida klu pop up tu cam ne erk sbenarnyer..

pRiNCe said...

nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Post

Follower

 

Copyright© Ezahulala