Brownies Cheese lagi dgn Deco yang Berbeza..


New Version


assalamualaikum....
selamat petang..
baru je masuk kje..teruk betul jalan jem ari nie..
putrajaya yang sunyi sepi nie time ada event baru ler ada jalan sesakla, jalan tutup sane sni...
huru hara kenderaan dibuatnya...
ape nak buat redha je la..sebaik jalan opis tak ditutup klu tak mau ada alasan tak dpt datang keje ini petang..he..he otakku ini asyik ler nak mengulau je...
asyik membebel2.. lupe nak g tau asal tujuan entri utk kali ini..ape lagi update order ler..
kali nie repeat order dari mior mber opis ku.. untuk ari lahir anak beliau Faris dan Zackry..

Happy Balated B'day Faris & Zackry
aunty doakan semoga korang berdua jadi anak yang soleh, dan berjaya dunia dan akhirat...

gambar yang atas mse tu bru lepas deco2..he..he gatal je tgan nie
saje nak mahirkan menulis, deco2 nak main dengan icing...
klu menulis tgan masih lagi mengeletar..he..he kne bnyak praktis lagi...
yang pic kedua nie setelah tulis name..
Faris dan Zackry..


amacam deco ok tak..
idea nie dtg tetibe je dtg melayang-layang...
 
nie pandangan dari sisi..he..he excited bila ianya telah terhasil dengan jayanya..
alhamdullilah...
bersyukur kerana Allah memudahkan segala urusanku..amin..

6 comments:

Lady of Leisure said...

cantiknyaaa.. sayang nak makan hehe

Ummi Alesya Sofea said...

cantik sgt.. :)

Murni Delights said...

thanks kak lady: mkn jgan tak mkn he.he rugi nnti klu kek nie tak elok..he..he

Murni Delights said...

kak ummi alesya: thanks..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

vill,
sgt cantik la...

Murni Delights said...

thanks kak fiza
he..he.. malu2 saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Post

Follower

 

Copyright© Ezahulala