Simple Deco 4 CupCakes


hai sume saje je update design2 cup cakes nie..
untuk idea dimasa akan dtg..he..he
deco nie simple je 1st time buat selepas blja kelas deco cup cakes kat Kelab Tasik Putrajaya...
seronok gak enjoys..he..he
tapi design nie mmg tak de nama..he..he just buat ikut idea sndri seperti yang kak zie g tau ikut sukela design tu..
thanks kak zie...


 






















 diantara deco-deco simple yang telah Murni Delights buat untuk Kak Zie..

4 comments:

ashra said...

simple,cantik,menarik..mesti sedap juga..

saya ni blum tambah skil wat cupcakes la..

Murni Delights said...

hai kak ash..
vill nie pun 1st time buat mse nie.. mmg ketandusan idea..nozzle plak tak de..jdi guna je la sekreatif yang mungkin..he..he

fisa othman said...

cute je cupcakes ni kan...hehehe nak makan pun sayang...:p

Murni Delights said...

he..he kak nie je idea yang mmpu vill buat..mmg ketandusan hbis mse tue..smpai pukul 2 pagi dok pk idea2 deco nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Post

Follower

 

Copyright© Ezahulala