Alhamdullilah Akhirnyer...


Assalamualaikum..

hai sume slmat petang ari nie..
ari nie ari selasa tetapi trasa seperti ari isnin mlas je nak g kje..
almaklumler cuti sekolah tengok cikgu pun cuti jeles ler melampau...he..he


Cup Cakes




Actually nie deco yang terbaru dari Murni Delights...
cup cakes nie untuk adik Azlyn Spr selaku diantara pelanggan setia Murni Delights...
diberi kepercayaan oleh azlyn untuk menghias cup cakes nie tanpa tema dan wrna, katanya hias2 ikut suke hati ko ler..
1st time ku membuat cupcakes menggunakan fondant, gum paste, siap ngan cetak tulisan gitu.he..he, alhamdullilah deco yang simple, pada mula-mula agak tertekan kerana ku bukanla seorang yang kreatif tapi berkeinginan untuk melakukannya cume terlalu kurang berkeyakinan dan memang fail klu bab-bab hias menghias nie.. dengan sokongan suami dan ibubapaku akhirnyer semangat juga ku melakukannya..
alhamdullilah...

SELAMAT BERTUNANG AZHAR DAN FAEZA
semoga cepat-cepat naik pelamin..

  


antara gambar Muffin coklat yang diorder oleh azlyn sebanyak 85pcs utk Majlis Pertunangan adik beliau..suggest nak muffin budget coklat pas tu tabur colour rice..tak sempat ambil semua gmbar mase tu kelam kelibut..he..he




komen dari azlyn,
Muffin Tip Top! aku tak dpt nak bagi feedback untuk cupcakes sebab dah jadi hantaran pihak perempuan but deco ok sangat, simple but look nice + cute..

thanks to lyn & family kerana mempercayai Murni Delights

10 comments:

Ummi Alesya Sofea said...

cantiknyer caler biru.. :)

Farah Shamsudin said...

biru menawan hati!

MamaJue & PapaMimi Story said...

dah pandai kawan jue ni hias.. :) good job dear!!!!

Murni Delights said...

kak ummi alesya sofea: thanks..he..he guna sky blue..

Murni Delights said...

farah: biru memikat..

Murni Delights said...

Jue: thanks..he..he sakit otak jugak mula2..jenuh dok pk smpai hubby warning klu asyik runsing je tak yah buat lagi..katanya risau tgok vill asyik dok pk cam ne nak buat mende nie..tpi bila dh jadi erm senyum besar dia..alhamdulilah.. 1 dugaan dh lepas..

normah jalil said...

kak ya, comel la cupcakes tu.
Congratulations...First trial but the result is just amazing!!
Get ready dgn new design yg exclusive utk jah tau.insyaallah hujung tahun dpn(^_^)

Murni Delights said...

thanks eh nie cik normah ke, kak ngah ke abby.. he..he nie jijah ke..
insya allah bg idea no hal punyer...
sponsor by lagi..

IDAZS said...

vill, cantiknya. kalau x keberatan buleh tak sharekan resepi dan cara buat fondant tu. ingat nak buat time besday zarin nanti. inbox Fb akak ya :)

Murni Delights said...

ak vill ambil resepi nie drpd buku ngan tenet tapi mcm lain je sbb kak sue bagi resepi ada guna gum tpi vill tak jmpe kak kdai kek tue.. vill buat ok je..dia mcm resepi fondant tpi klu akak nak resepi fondant dan gum paste nnti vill inbox k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Post

Follower

 

Copyright© Ezahulala