Hari Belia Negara 27-29 Mei 2011


Selamat pagi semua..
hari jumaat yang indah..pagi2 hujan sudah turun..
kalau tdo mmg syiok nie.. minggu nie ada event besar punyer di Putrajaya
HARI BELIA SEDUNIA - menghimpun sejuta belia
alamak belia??? aku belia ke???
definasi belia nie adalah lelaki dan perempuan yang berumur 15 - 40 tahun, jadi yang bwah 40 tahun tu masih belia la gitu-gitu..he..he

ok entri kali ni terhasil disebabkan putrajaya bnyak sgt jalan tutup , khemah sini sana, menyebabkn kesesakan lalulintas, org pun bnyak yang confuse..jadi kita pun search ler kat website Hari Belia Negara & Karnival Hari Belia kalau yang berminat nak dtg sini nak tgok konsert ke, nak g Jom heboh ke, ha tgok pic kat bawah nie...

nak tgok besar klik pic nie yer...

kalau nak tahu jalan2 yang tutup pulak...lihat peta dibawah..

 jangan samapai tersalah jalan yerk..agak2 confuse print ler peta nie..he.he

banyak sgtla pulak nak tulis...he..he

klik sini untuk tahu peta keseluruhan putrajaya, tapak2 event2 yang diadakan supaya mudah apabila sampai disini..
 layout keseluruhan.. jgan confuse2..he.he
Acara dan Tapak hari belia
jom kita ramai2 m'meriahkan Hari belia Negara 2011


2 comments:

Eza said...

sgt menyusahkan idop!!!!...sana sini jln tutop!!...udah le paking pon ditutop!!..bingai laaa program nie!!!!

Murni Delights said...

kak eza tak mo mara2..he..he mesti opis akak sesak gilerkan dh sebelah KBS..he..he..

saya ari selasa siap terlanggar ngan khemah yang diorg pacak kat jln tgah nie..geram betul.. patutnyer letakla baricade ke zebra tape ke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Post

Follower

 

Copyright© Ezahulala