Order Dari Kak siah-gombak..27/4

Assalamualaikum
entri yang kedua...
semalam ku tidur lewat dok edit sume gmbar2 untuk entri ari nie..
pastinya entri ari nie lebihla..dari satu...
kje pun bnyak tpi smlm rasa sihat ape lagi dok edit gmbar smpai ler pukul 12 mlm..
cite punya cite nie order dari kak salasiah gombak..
order pada 27 april yang lalu..punyer le lama ku baru nak update..maapla terlalu ler busy..
katanya untuk adik ipar beliau bertunang...di sungai Besar klu tak silap..
thanks sudi tempah jauh tu dari gombak ke putrajaya..
beliau order muffin pelbagai perisa, cheese tart dan juga brownies cheese...


Brownies Cheese & Cheese Tart


Muffin Pelbagai Perisa...
alhamdullilah kerana sudi mempercayai dan memberi sokongan serto dorongan kepada Murni Delights untuk terus memperbaiki dan terus maju di bidang ini... segala komen dan cadangan amatla dialu-alukan untuk meningkatkan lagi mutu Murni Delights di masa akan datang...

4 comments:

dilazfamily said...

sedap yer. suka sangat.
nak sikit boleh?

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

vill,
semoga bisnes vill terus maju ye...
suka akak tgk ramai org order dgn vill... :-)

Murni Delights said...

thanks kak..alhamdullilah amin...
vill belum sepenhnyer kat bisnes nie he..he.. msih belajar lagi..
buat skit2 yang mmpu je..
ada rzki insya allah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Post

Follower

 

Copyright© Ezahulala