order lagi dari Rh Liz..

             

Assalamualaikum...
pagi yang indah dan nyaman..cuaca yang mendung seperti mau hujan...
1st entri dipagi rabu dan juga pada 1 jun 2011..
sekejap je mase berlalu dah bulan jun..
lagi bape bulan nak ghayer..
erk ada kne mengenakan entri nie ngan ghayer..he..he
layan gambar cuci mata..



Bluberry & Coklat  Cheese Tart

actually seperti biasalah update entri nie tak lain update order tak pun update aktiviti..
kali ini order dari kawan Ratuhati Liz azmi.. order kali kedua
alhamdulilah diberi kepercayaan oleh liz untuk buat cheese tart kali ini berbeza sedikit.. kene buat wording pulak..
mula-mula risau gak..jenuh mencari contoh2 design dalam en google
akhirnya dapat idea..ku pun buatla design begini..
kata liz ok je tak kisah mcm mane pun simple2 je....
maka terhasilla design nie..
ada 2 perasa yang wording tu bluberry dan lagi satu tu coklat..
Happy Birthday To All Of U...
 

Akhirnyer terhasiller cheese tart ada huruf ini..
ok tak??





4 comments:

IDAZS said...

nyum-nyumnyum, sedap tgk cheese tart ni. suami kak dia suka, tp x reti buat. hakhakhak

Murni Delights said...

kak ida senang je cume nak buat shell dia mlas skit..he..he

halimatun said...

cantik...nak tiru gaklah...buleh ye...heee heeee

Murni Delights said...

tiru leh atun..he..he vill pun dok nengok design org gak..he..he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala