Shopping Padang Besar

assalamualaikum....
hai sume ari nie kita citer pasal aktiviti yang dah lame tak berupdate..
actually dah dua kali pergi padang besaq nie.. 1st mase trip ke Penang 1 mei yang lepas dan rezeki sekali lagi dapat jejak lagi kaki ke sini pada 8 jun yang lepas, alhamdullilah rezeki kami..he..he
seronok jugak mase 1 st time kami ke padang besar..indah rupenyer tempat membeli belah di utara yang sememangnya menjadi sebutan seperti rantau panjang yang berada di kelantan... barang-barang memang murah-murahla..seperti skirt, baju jersi, t-shirt, blouse, kacang-kacang, macam-macam ada..he..he


nie ler gambar kat tembok yang ada tulis padang besaq...agak luas juga tempat membeli belah padang besar nie..ada yang dalam bangunan dan yang gerai-gerai tepi jalan...dekat padang besar tak bnyak yang kami shopping sebab lebih prepare nak beli barang mase dilangkawi nanti, hanya beli sedikit barang keperluan dan gambar yang bawah ini...


  i like....
kami beli dipadang besaq..he..he beg pack yang memudahkan kami utk travel selepas ini, oo00pss mcam da rancangan yang lebih hebat je selepas ini..he..he tunggu..harga memang murah sangat jika dibandingkan dengan harga asal yang mencecah beratus-ratus ringgit, kami hnya gunakan jika kami travel kemana-mana nanti..yang penting ianya selesa...
                             
Gambar dalam perjalanan Pulang menuju ke Jeti Kuala Perlis..

Perlis banyak Batuan seperti ini, nak panggil bukit macam kecik je nak panggil gunung pun tak sesuai jadi panggil je batuan..he.he
cantik pemandangan sekitar sini, saya sangat menyukakanya..suasana yang tenang dan relaks

6 comments:

Faztee Danisha said...

mmg tenang pmndgn kt sane..pnuh khijauan..pnah gi skali ujung tahun lps..jom singgah blog
gaji naik
mudahnya murtad

mazz said...

vill...
sepanjang akak dok kat tepeng ni hanya sekali pernah sampai padang besaq tu :)
tapi mmg best laa shopping kat situ.

Ummi Alesya Sofea said...

cam best jer..t'ingin nk pegi jgk! :)

Murni Delights said...

faztee danisha: best kan relaks sgt2..

kak mazz: syiok erk tempat dia..tapi actually klu dh name shopping mmg syiok la kak mazz.. ada je yang nak dibelinyer

kak ummi alesya sofea:
best kak, suasana dia best, lagipun dia dekat ngan gua kelam, leh mandi manda...he..he

ashra said...

saya tak pernah sampai lagi belah2 utara.teringin la jugakk..asyik duk balik selatan je.hehe

Murni Delights said...

tryla kak ash..nnti jln2 singgah perlis skali..he..he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala