New Design lagi.....taraaaa

assalamualaikum...
entri 1 st untuk hari ini..seperti yang dijanjikan Murni Delights akan memaparkan gambar-gambar yang cantik-cantik lagi mengoda..he..he nie design terbaru dari murni delights sempena hari bapa sedunia pada 19 jun yang lalu..actually kek nie order oleh sepupu ku kak ila dari putrajaya..kek ni order half je.. seperti biasa ku masuk dalam bekas dia tapi kali ini saje je ku deco-deco sikit untuk sepupu sendiri juga..he..he untuk suami beliau.. agak-agak korang sume ok tak deco ini.. ??? simple je erk..he..he ape pun korang tengokla gambar yang ku upload untuk tatapan pengunjung-pengunjung Blog Murni Delights sambil mengoda selera dan iman..he..he.. okla nak tulis panjang-panjang pun tak boleh ari nie ada masalah besar punyer..ape pun layan...

Happy Father's day


Cantik tak
bye....

2 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

telan air liur :)

Murni Delights said...

he..he..ok tak design nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala