Baik punya

hai sume...
tak mahu cakap panjang-panjang entri kali ini untuk peminta-peminat corelle, corning ware, vision, pyrex dan seangkatan dengannya..he..he ini sume gambar dari sumber Kedai Haji ismail group, dan Langkawi Saga, mase di Idaman Suri tak sempat ambil gambar dan bateri kamera pun nyawa-nyawa ikan..he..he
jadi layanla gambar-gambar ini..sambil cuci mata ambil nota simpan duit jom shopping langkawi murah giler...









amacam sudah tengok...ape perasaan anda..
saya nyer perasaan jadi geram dan syiok bila dapat satu dua jadi kenangan...
layan...

2 comments:

Zimah said...

siti..correl yang 3 set tu mahal laa..rm259..kat rantau panjang boleh dapat rm240..

Murni Delights said...

la ye ke kak zimah, rantau panjang dapat free gift cam tu skali ke.. rantau panjang kat belah mane yang ada jual mende alah nie..ada rzki next year nak g kelantan..he..he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala