New Design & Happy Birthday


assalamualaikum....
hai puh sane...puh sini...
siap hembus-hembus....
bersawang-sawang blog aku nie..
sejak akhir-akhir nie mood update blog menjadi kureng...
asyik berjalan dan menjadi malas...
masak pun malas..he..he..
nie nak update new design yang telah dibuat oleh Murni Delights..
special 4 my comel lotte Insyirah nie..
nak kek barbie doll katanya..
nak buat yang 3d tu blum sampai tahap tu lagi... tu tahap dah sifu-sifu dah.. nie anak-anak sifu baru balajar..
buat la yang simple dulu...
macam mane ok tak design nie..
hasil pertolongan bersama sepupu sepapat dan ibu ku..


maka terhasil design nie..
nama design nie design banyak idea..leh ke cam gitu..he..he

Idea dari my mum yang bunga tu just guna icing...
sweet sgt suke..


ku prepare cup cakes untuk letak name Nur Insyirah...
pakai edible Image je mudah..

Niela Nur Insyirah Wadhihah...
comel tak..
birthday yang ke 6..

Cup Cakes Name beliau...

macam mana kengkawan ok tak design  nie..
he..he cincai je..
ok bye...

6 comments:

Ummi Alesya Sofea said...

adik ku sorang ni dah update blog dah,rindu kat vill.. :) rindu jgk kat gmbar kek yg cantik2.

Murni Delights said...

kak ummi alesya: thanks he..he rupernyer ada org rindu saya terharu nie... malas la kak baru balik bercuti nie asyik malas je.. patut ada smgat baru pelik pulak.. he..he

idazs said...

cantik sgt! vill sukalah bunga tu, camne nak buat ek?guna nozel no brapa?

Murni Delights said...

alamak kak ida, bunga tu lupe la nozzle bape nnti vill balik vill tgok..actually nozzle tu tersalah beli sbb besar sgt utk cc..nnti vill cek erk

ashra said...

cantik! saya suka...hehe

Murni Delights said...

thanks kak ash..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala