Order oleh Ain Moshie dari shah alam


assalamualaikum...
selamat pagi semua..khamis yang indah..
entri kali ini update order pulak dari ain Moshie selaku sepupu hubby..he..he dari shah alam
katanya kek nie untuk sambutan hari bapa sedunia...
"Selamat Hari Bapa.."
tetibe teringat kata abahku masa wish hari bapa yang lepas..

" satu hari je ke sayang abah hari yang lain tak sayang ke?? sambil tersenyum ku pun menjawab hari-hari sayang abah tapi satu hari sayang bapa..he..he.."
adik-adik bersama suamiku..
hari berseronok bila kami berkumpul..


alhamdullilah dikurniakan abah dan ibu sebaik ini..bersyukur kami adik-beradik membesar dalam didikan yang terbaik dan sempurna..

thanks ibu dan abah kami sayang sangat2..






bye u all...

5 comments:

ashra said...

sukanye gambo dorang melompat.sure rasa bahagiakan tgk dorang hepi..

=) mudahan kasih ibubapa bawa ke syurga.. =)

hayatunfadzila said...

aslkm...
ira~ nmpak cik abg tu cm xsempat nk lompat je..hehehe

Murni Delights said...

kak ash: thanks kak ash..seronok diorg melompat tue..he..he

kak yan: hubby bukan boleh melompat pun..dia gimik je..he..he

RaFFLeSiA MeRaH said...

salam kenal...akak pun suka masak2 ni...tp x pro pun...nak share resepi kat blog x berani lg sbb belum terror...hehehe...okla, ade masa nanti jenguk2 la blog akak pulak yerr...ade kain pasang utk dibeli disane nanti...mekasih....

Murni Delights said...

salam perkenalan kak rafflesia merah.. wah dapat lagi kawan yang suke masak...saya follow blog akak blik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala