Kursus




assalamualaikum..
hai sume..
sudah bberape hari tak update blog..actualy 1st skali gambar-gambar dalam kamera telah ku pindahkan ke lappy lepas tu bnyak gambar-gambar yang baru-baru hilang..pelik jugak may be salah paste agaknyer..
nak update order, menu-menu yang pernah buat pun terlepas..he..he
naik je keje ari isnin dah mula sibuk ku..


ari selasa ari nie ler ada kursus..bertambahla tak update blog ini..
insya allah esok akan ku update dengan menu dan gambar-gambar yang menarik
okla bye sume nak pergi dewan sambung kursus untuk ari ini...


4 comments:

Ummi Alesya Sofea said...

slmt b'kursus dgn jayanya... :)

Farah Shamsudin said...

Selamat Berkursus ye kak Murni..:)
Akak keja mana ye?

♥Mrs.Eady♥ said...

hubby ku pun bakal kursus jumaat - ahad nih..adeess...

Murni Delights said...

hai kak ummi thanks tau...
farah: thanks kje kat putrajaya
kak izwa..: selmat berkursus le en suami akak..dan akak ikut skali ke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follower

 

Copyright© Ezahulala